Referenser

Lite skryt från några av alla nöjda brudpar som jag haft glädjen att förgylla bröllopet hos.

referens underhållning bröllop bröllopsunderhållning tackkort

 

”Vi är otroligt nöjda med hur du hjälpte till med att göra vår bröllopsfest till en oförglömlig upplevelse för både oss och alla gäster. Alla som vi har pratat med efteråt har varit mäkta imponerade över dina kunskaper.

 

Vid middagen gjorde du ett suveränt jobb och vi har fått många kommentarer från gästerna att det var en av höjdpunkterna under hela kvällen, du hjälpte till att skapa den perfekta feststämningen under middagen som vi verkligen ville ha. Showen som du avslutade med var också super.

 

Vi vill också tacka för att du även tog dig tid åt barnen samt bandmedlemmarna. De blev verkligen glada över att du drog några tricks för dem. De kände sig nästan som gäster istället för att dom egentligen arbetade.

 

Vi vågade aldrig hoppas på att festen skulle bli så lyckad som den verkligen blev. Hoppas vi syns igen och tack än en gång!”

Familjen Söderlind – Brudpar

”Tack för ett strålande samarbete och underbar underhållning. Du lyckades hålla gästerna på ett bra humör, trots en sittning på 6 timmar.”

Håkan Berggren – Toastmaster

”Vi är nu tillbaka från våran honeymoon på Bali och skulle vilja tacka dig för alla leenden och skratt du skapade.

 

Gästerna pratar fortfarande om dig, framförallt om när du körde dörrvakten! Vad du hittade på dem, hur de först inte förstod utan trodde att du var en riktig dörrvakt, hur professionell du var, att de aldrig sett något liknande men också när du trollade vid borden 🙂 Du var grym!

 

Stort tack till dig för att du förgyllde vår speciella dag!”

Kramar Maria och Sylvain Hubert

”Vi vill tacka så mycket för din insats i lördags. Det kryddade verkligen eftermiddagen och kvällen på ett annorlunda sätt. Alla vi pratade med var överens om att det var ett både kul och spännande inslag på ett bröllop. Sköt om dig och tack igen!”

Bästa hälsningar Anders & Vesna

 

”Hans Lindström bjöd på unikt underhållning som uppskattades av samtliga gäster. Hans tricks är fortfarande en snackis när våran bröllopsfest kommer på tal. Rekommenderas varmt.”

Carlos & Josefine L